

14-18 | 21-25 September 2020 UTC 13.00-16.15



Forest, trees and agroforestry science for transformational change

2. Towar3. Transf4. Nature5. Inclus		Vancouver UTC-7 06.00-09.15 Lima UTC-5 08.00-11.15 Rome UTC+2 15.00-18.15 Nairobi UTC+3 16.00-19.15 Bogor UTC+7 20.00-23.15 Beijing UTC+8 21.00-00.15
	Monday 14	
13:00	Opening and keynote speeches [60 min]	
14:00	Overview of Sessions [30 min]	Plenary
14:30	BREAK [15 min]	Session
14:45	Overview of Sessions (continued) [20 min]	
15:30	Q&A session with audience [45 min]	
	Tuesday 15	
13:00	Inclusive business models and value chains [90 min]	Technical
14:30	BREAK [15 min]	Session
14:45	Scaling efficient biodiversity based solutions to restoration [90 min]	Coston
	Wednesday 16	·
13:00	Transforming livelihoods: Incremental transitions [90 min]	
14:30	BREAK [15 min]	Technical
14:45	Nature-based solutions – opportunities and constraints [50 min]	Session
15:35	Restoration – what is needed to scale it up? [40 min]	
	Thursday 17	
13:00	Participatory processes in landscape governance and management [90 min]	Technical
14:30	BREAK [15 min]	Session
14:45	Assessing FTA research – methods and lessons [90 min]	
	Friday 18	
13:00	Keynote speeches [45 min]	
13:45	Week 1 wrap up [45 min]	Plenary
14:30	BREAK [15 min]	Session
14:45	Hot and controversial: Competing understandings of the restoration problem and solutions [90 min]	



14-18 | **21-25** September 2020 UTC 13.00-16.15



Forest, trees and agroforestry science for transformational change

	Monday 21	
13:00	Reducing barriers to inclusive landscape finance [90 min]	Technical
14:30	BREAK [15 min]	
14:45	Innovations to enhance delivery of biodiversity based solutions [90 min]	Session
	Tuesday 22	·
13:00	Transforming livelihoods: Towards transformation [90 min]	
14:30	BREAK [15 min]	Technical
14:45	Resilience – how can it be measured and strengthened? [60 min]	Session
15:45	Bioenergy – trees and bamboo as sustainable energy providers [30 min]	
	Wednesday 23	
13:00	Land and forest tenure: implications for sustainable management and inclusion [45 min]	
13:45	Landscape and jurisdictional approaches for governance and sustainability [45 min]	Technical Session
14:30	BREAK [15 min]	
14:45	Quality of research for development (QoR4D) and scaling concepts and approaches [90 min]	
	Thursday 24	
13:00	Poster parallel sessions [90 min]	Technical
14:30	BREAK [15 min]	
14:45	Hot and controversial: Systemic approaches in a silver bullet world [90 min]	Plenary
	Friday 25	
13:00	Stream Leaders wrap-up [30 min]	
13:30	Resarch impact through transformative innovations panel + Q&A [30+20 min]	Plenary
14:20	BREAK [10 min]	Session
14:30	Donors and resource partners perspectives on future research for development priorities [35 min]	
15:05	The way forward and closure [75 min]	











